Subaru představí v Los Angeles nový crossover

Už brzy představí japonský výrobce Subaru dlouho očekávaný crossover. Jmenuje se Ascent. Jeho nástup předznamenávají první oficiální fotografie. Na co se můžou příznivci Subaru těšit?

Odhalení na Twitteru

Po sérii špionských fotek konečně uvidí řidiči Subaru Ascent v plné parádě. Automobilka na Twitteru oznámila představení nového crossoveru na letošním autosalonu v Los Angeles, který začíná 1. prosince. Novinka byla doplněna první oficiální fotografií auta. Ascent bude mít tři řady sedadel, rovné páté dveře a robustní zadní nárazník s hliníkovou ochrannou nákladové hrany.

Konzervativní koncepty

Díky dvěma oficiálním konceptům Viziv-7 a Ascent Concept si může člověk udělat představu o finálním designu. Prototypy mají poměrně konzervativní vzhled. To samé se očekává u modelu Ascent. Pod kapotou bude pravděpodobně zastavěn přeplňovaný plochý čtyřválec typu BOXER 2,4 litru.

Špionáž napoví

Fotografové zachytili maskovaný Ascent na silnici. Podle špionážních snímků připomíná nový crossover muskulární Outback. Obě auta se rodí ve stejné továrně Subaru v americkém městě Lafayette.